Vyhodnocení:: Kontroly SB+ Komentářů!! Přečíst SBB

19. října 2009 v 18:00 | Verunk@
Aloy, tak tu máme vyhodnocení!!!

Toto vyhodnocení nebude jen kdo se Zapsal ale i kdo kolik napsal kometářů.
Udělala jsem to že v profilu budou moe SB a každý bude mít nějakého smaila.
Podle toho kolik kdo napsal komentářů. Některým pomohlo hlavně zapsání do SB.

Teď každé moe SB rozeberu a určím mu jeho smail!!
Tak uvidíme:-D Jdeme na to:-D


LucisheQ and PajhusQa se zapsali, napsaly ke mně za týden:: 3 komentáře / .což je normální takže dobrý/ pro ně smails:: Smajlííík *2407*

smiley se zapsala, napsala ke mně za týden:: 3 komentáře/ což je normální takže dobrý/
pro tebe smails:: Smajlííík *2407*

M&c&se zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::

MoOo.NiQueEese zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::


Denush.ka se zapsala, napsala ke mně za týden:: 5 komentářů / což je super a mám tě mocinky ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::

Saasy Yamanaka se zapsala, napsala ke mně za týden::jen 2 komentáře / nejsem vůbec spokojená, měli byste napsat alespoň 3 komentáře!! Takže by ses měla zlepšit a více psát komentáře/ pro tebe smails::

NikkiR se zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::


SKATEgIrLs=* se zapsali, napsali ke mně za týden:: 6 komentářů / jste prostě moe zlatíčka, takové SB mám mociny ráda a pevně doufám že to tak bude nadále a mám vás mociny ráda/ pro vás smails::

Anul@ se zapsala, napsala ke mně za týden::jen 2 komentáře / nejsem vůbec spokojená, měli byste napsat alespoň 3 komentáře!! Takže by ses měla zlepšit a více psát komentáře/
pro tebe smails::


VeRuNkA...2 se nezapsala , takže ji smazávám už za to že se nezapsala do kontroly a taky za to že nenapsala za týden ani jeden komentář!! Takže promiň ale smazávám!!


Martisek-Q- se zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::

Kajul_íí se zapsala, napsala ke mně za týden 9 komentářů / což je moc moc super, patříš k nejlepším SBénkum které znám a určitě tě nechci ztratit doufám že budem nadále dobrýma SBéčkama jsi miláček:-*/Smails:::srrdce:


Thereshkase zapsala, napsala ke mně za týden:: 6 komentářů / jsi prostě moe zlatíčka, takové SB mám mociny ráda a pevně doufám že to tak bude nadále a mám vás mociny ráda/ pro vás smails::

PajhusQa se zapsala, napsala ke mně za týden:: 6 komentářů / jsi prostě moe zlatíčka, takové SB mám mociny ráda a pevně doufám že to tak bude nadále a mám tebe mociny ráda/
pro tebe smails::

Radushka se zapsala, napsala ke mně za týden 13 komentářů / což je moc moc super, jsi nejlepší SBénko které znám a na mém blogu jsi nejlepší ze všech mých SB a určitě tě nechci ztratit doufám že budem nadále dobrýma SBéčkama jsi miláček:-*/Smails:::srrdce:

Kathuuska se zapsala, napsaly ke mně za týden:: 3 komentáře / .což je normální takže dobrý/ pro tebe smails:: Smajlííík *2407*


Lady.Dear* se zapsala, napsaly ke mně za týden:: 3 komentáře / .což je normální takže dobrý/ pro tebe smails:: Smajlííík *2407*

Kanka se zapsala, napsaly ke mně za týden:: 3 komentáře / .což je normální takže dobrý/ pro tebe smails:: Smajlííík *2407*

Mika jelikož k sobě napsala pro mě omluvný článek tak jí moc děkuji a máš ještě jednu možnost dám ti smailka::Smajlííík *2407*páš jsi psala že jsi tu nebyla tak abys neměla ten nejhorší:-)

Megi76 se zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::


sashenqaaa se nezapsala , takže ji smazávám už za to že se nezapsala do kontroly a taky za to že nenapsala za týden ani jeden komentář!! Takže promiň ale smazávám!!


°°Misha°°° se zapsala, napsala ke mně za týden:: 4 komentáře / což je super a mám tě velmi ráda a jsem velmi ráda že jsi moje SB/ pro tebe smails::


Vysvětlivky::
- Měl by ses zlepšit!!

Smajlííík *2407*- normální SB

- suprový SB

- moe miláčkové:-*

:srrdce:- nejlepší SB na světě!!

Toto je vyhodnocení Přicházím o 2 SB.
V profilu změním smailky dnes večer. Teď to nebudu měnit.
Tak já jdu Pp:-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I  ♥ You.. Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I ♥ You.. | Web | 19. října 2009 v 18:02 | Reagovat

Jéé Kuju__Mt Best Friends!!:-* Wiď Máničko.. Hey Mánička Jááá xD___Co Tak Brzo?? Jak Brzo xD___Hurváájs!!XD __Dneska Ney

2 NikkiR NikkiR | Web | 19. října 2009 v 18:04 | Reagovat

Jééé mooc dííky :) promin chtěla jsem ti napsat i včera ale bylo toho moc, mám celý přeinstalovaný kompl :) takže to chvíli trvalo x)

3 Verunk@-- majitelka Blogu Verunk@-- majitelka Blogu | Web | 19. října 2009 v 18:15 | Reagovat

Kajul_íí<3* - jasný máš pravdu Máničko
NikkiR- jasný vpoho jsem se jukala si moe super SB:-*

4 ♥ Martíse-Q loWe te-!! besT sbÉéÉ  ♥ ♥ Martíse-Q loWe te-!! besT sbÉéÉ ♥ | Web | 19. října 2009 v 19:37 | Reagovat

je to je super neco podobneho podobneho !!§ mozna takle zavedu jako:) ale opicit se nebusdu :)

5 ♥ Martíse-Q loWe te-!! besT sbÉéÉ  ♥ ♥ Martíse-Q loWe te-!! besT sbÉéÉ ♥ | Web | 19. října 2009 v 19:38 | Reagovat

AHOY JAK JE? A CO DELAS? JA JSE NUDIM PAK SE PRIT PRVNI CLANEK U ME NA BLOGUZ CELKEM GOOD PAAAAA

6 Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I  ♥ You.. Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I ♥ You.. | Web | 19. října 2009 v 19:58 | Reagovat

AhooJ__OBíhám :-*
-Jak Se Vede?? A Co Dneska Ve Škole? Po Tom Víkendu xD__U mě I Gd__
Jinak Mám Na Blogu Spoustu New Článků Tak Zajdi A Shlídni + Hlasuj V 3 Kole Song:Parády :) A Už Zítra Se Můžeš Těšit Na Bleskowku...___PS:: Zítra Vyrazíme Na Jupiáádu Jooo Budem Trsat Místo Matiky A Mluwnice xD Co__xP
BTw: Pls Zajdi Na Blog A Mám Tam Odkaz..Hlásneš Pls??:-*

7 Denush.ka eSbé co Tě LafiNkUJE Denush.ka eSbé co Tě LafiNkUJE | Web | 19. října 2009 v 20:20 | Reagovat

Ahoojky eSbéénko...:) Mocinky děkuju, že sis mě nechala..Mám tě moc rádas a ENECHCI tě NIKDY ztratitY!!

8 Denush.ka eSbé co Tě LafiNkUJE Denush.ka eSbé co Tě LafiNkUJE | Web | 19. října 2009 v 20:30 | Reagovat

Jo a jinak se má aji dobře a škola tto de no..:) A co týý?? Povídej, přeháněj..:)

9 M&c& aff :D M&c& aff :D | Web | 19. října 2009 v 20:57 | Reagovat

jé jsem rada,ze budem nadale sbé,tak papa =o*

10 Kanka Kanka | Web | 20. října 2009 v 11:03 | Reagovat

Mno aspon že to :-)) jinak já ed vubec nestíhám víš mno...ale pořád obíhám...

11 ashleynk@ ashleynk@ | Web | 20. října 2009 v 14:23 | Reagovat

ahojky pls přihlásíš se u mě na blogu do sonc??pls budu moc ráda.

12 MoOon.iQuEeE MoOon.iQuEeE | Web | 20. října 2009 v 14:36 | Reagovat

diky..ty si tky skvele sbenko♥

13 RaduShka RaduShka | Web | 20. října 2009 v 15:28 | Reagovat

Sem psala semka hnedka třetí komentář a zase se neozbrazil,tak newím co s tím je:(Jinak beruš díky za to vyhodnocení,moc si toho vážím:-*

14 Saasy Yamanaka Hyuga-SB které te ma mocinky rado- Saasy Yamanaka Hyuga-SB které te ma mocinky rado- | E-mail | Web | 20. října 2009 v 15:33 | Reagovat

Tak sorry, ale mi doma mame pc rozbity a musím lozit do knihovny kde mam jen 40min a potrebuji si toho hodne zaridit!!!

15 Anul@  ♥ TvoJe SB♥ Anul@ ♥ TvoJe SB♥ | Web | 20. října 2009 v 16:03 | Reagovat

Ahoj obíhám tak jak se máš? A co škola xD? Plomin já se polepším =)

16 Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I  ♥ You.. Kajul_íí<3* // Twoe Muck AFFs.. =* // I ♥ You.. | Web | 20. října 2009 v 17:29 | Reagovat

AhoooJ__:-/ Tak jak Bylo U Zubaře Nas Rownátkách A Na Florecu??Poho Že Sem Tam Nebylas??o_O ??:-ú Příště Už Du 100% xD__Jinak je u mě bleskowka tak přííjd :) a zapoj se xD__

17 Kanka tvé SB Kanka tvé SB | Web | 20. října 2009 v 17:32 | Reagovat

Tak jsem tady zas....
Jak je?co škola? :D:D mno u mě škola docela de akorát máme ted trochu víc úkolů...tak já zas jdu pp

18 PajhusQa → Your SB...so, I♥U !! PajhusQa → Your SB...so, I♥U !! | Web | 20. října 2009 v 17:56 | Reagovat

kuju mock :*

19 PajhusQa → Your SB...so, I♥U !! PajhusQa → Your SB...so, I♥U !! | Web | 20. října 2009 v 18:12 | Reagovat

čááááu lásko :* ... jak jde život ?? u mě v normálu...dnes jsme jeli se třídou do Brna a když jsme nastupovali do tramvaje, tak sme to nějak rychle zavřelo a já ete s několika dalšíme lidma od nás jsme tam zůstali xD ... noo, to byla mela...ae nakonec jsme nastoupili do správné tramvaje a dojeli to od vlakáče až k antoposu xD ... jinak na blogu je další diskuze na téma: facebook, tak se pls zapoj...a jelikož je nerozhodně Hot or Not, tak bych byla moc ráda kdyby jsi hlásla(pokud si ete nehlasovala) ... kuju moc a zatím pááčko :*

20 °°Misha°°°.......♥twe milovane  sb ♥ °°Misha°°°.......♥twe milovane sb ♥ | Web | 20. října 2009 v 18:51 | Reagovat

je dekuju mocíííííík
A rovnou obiham :D
-jak se mas?
-co delas?
-tak co skola?
u me suuuper protoze zetra mame mit od 7h ae nebudeme protoze deme do HC-centra :D uz se tam mrte tesim xD tak paaa

21 Lady.Dear* -twé aff,které tě má hafo rádo <3 Lady.Dear* -twé aff,které tě má hafo rádo <3 | E-mail | Web | 20. října 2009 v 19:04 | Reagovat

Super ((: nezlob se,ae asi pozastawim blogís :(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
)

DK že jsi se stawila a zase semka určo zavítej :-D

Smails na můj blog

-tyto smiliky používám:)

!1304!!818!!807!!658!!1366!!1382!!1107!!878!!1293!!1193!!917!!1321!!1421!!1228!!818!!1346!!1350!!1278!!811!SunShhICQSleepHumpin that leg!Do not try and bend the spoon ...XDw00t!Here's a kiss for you, my love!ConfusedBoredHandshakeCDDrunkEVIL Laughter!Hahahahaha. No.I'm going to slap some sense into you!Ah... ahh.. ACHOO!OMG!Take it all off!High-five!Don't mess!OMG! I can't contain my excitement!I'm being abducted!Sad DrunkJsem smutný *500* Kuk *501* Mrkám *502* Ninja *503* Tiskárna *505* Kapka slzy *506* Zombik *507* Koukám... *508* Zvracím *509* Hmm *510* Neštvi mě! *514* Nefunguje to !!! *515* Je mě fakt dost blbě *516* Zvoní mi mobil *517* HT *518* Ukecaný *519* Njn *522* Counter Strike 1.6 *523* Bla bla bla *524*Srdička *226*Bang *257*Kulikuli *344*Hádka *329*Ujednáno *1246*I don´t know... *1741*Modrá je dobrá *1700*Stydlín *1695*.........Arg *2090*Hey *2091*Thanks *2092*Yo *2093*No *2094*Oh *2095*Ok *2096*Oh shake fist *2054*What What What *2049*!1187!!1190!!1337!!1323!!1187!!994!!1091!!1390!!925!!621!!969!!1351!!925!!1113!!777!!1361!!1179!
Internet Explorer *429* Srdce *430* Usmívám se *431* Jablko *432* Poznámkový blok *433* Prasátko *434* Lebka *435* Jsem unavený *436* Jsem šťastný *437* Otrávenej satan *438* Nabroušenej *439* Mám ostrej jazyk *440* Pusinka *441* Pavouk *442* Krokodýl *443* Vlajka Maďarsko *445* Pa, mějte se *446* Pavouček *448* Třešně *449* Beruška *452* Rofl *453* K prasknutí *454* Bomba *455* Vysmátá žába *456* Přemýšlím *457* Roztěkaná žába *458* Špendlík *459* Kůzle *460*
Jsem smutný *500* Kuk *501* Mrkám *502* Ninja *503* Tiskárna *505* Kapka slzy *506* Zombik *507* Koukám... *508* Zvracím *509* Hmm *510* Neštvi mě! *514* Nefunguje to !!! *515* Je mě fakt dost blbě *516* Zvoní mi mobil *517* HT *518* Ukecaný *519* Njn *522* Counter Strike 1.6 *523* Bla bla bla *524*

aja .*.jůů!. danuska. hi. kočíí. o.O. danuska. blik cvak. dudlíček. chrastitko. chrastitko. stinky. sněhulák. peace.<3.
aja. aja. 2. :) .BrUnDiBaL .XD. !. <//>.superYODA. ?. aja. natasha81. Orbytka. cooozeee?. FiFa..
Duch
.zabava1. KB. Ano (kop.). by kopča. aja. Pařím kop. Lukýýýýýýý.!818!.!1070!. !1366!. !658!. !1179!. !600!. !1351!. .43447.gif image by Salisko.
.
WolF7. danuska. ok. loliťák =). Vladka. loool. jafnýý :). aja. srdce. Béééé :,(. KB.aja .muck:*. Pusa...
mlm. =o¤ (pusa). Lukýýýýýýý. Lukýýýýýýý. :-).. thinkheart.gif image by Salisko.star. . Image Hosted by ImageShack.us. . . *1682*...
*1582*
. Absolutamente sonolento. kacenka. !1169!. . . . Hahaha *4822*. HeY! *4825*.
. .
. . . . red and white polka dotted. hearts. star smile.
!1123!:kawaii:
!1123!!615!loveyouuu:maslicka:thblackstar.gif image by Saliskofnuuuciqnota!568!!968!!657!!1080!1397!1090!http://www.shanaline_minigifs.blogger.com.br/65.gif

fnuuuciqObrázek “http://img.libimseti.cz/s/%21979%21.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://img.libimseti.cz/s/%21611%21.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.242nota!568!!968!

!657!!657!!1080!1397!1090!